NBA yıldızı Kevin Durant'ın hikayesini anlatacak Swagger'a önemli bir isim daha katıldı!

Swagger dizisine Oscar tarihindeki en genç en iyi kadın oyuncu adayı unvanı sahibi Quvenzhané Wallis de katıldı. Ünlü basketbolcu Kevin Durant'ın hayatından kesitler sunacak dizi ile ilgili detaylar...

Oscar tarihindeki en genç en iyi kadın oyuncu adayı unvanı sahibi Quvenzhané Wallis (Annie, Beasts of the Southern Wild), Apple'ın basketbol temalı yeni dizisi "Swagger"ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

APPLE TV+ DİZİSİ "SWAGGER"IN OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR!

Yapımcılarından birinin NBA'in süper yıldızı Kevin Durant'ın olduğu ve hikayesi Durant'ın genç yaştaki basketbol dünyası deneyimlerinden esinlenen dizinin kadrosuna daha önceden O'Shea Jackson Jr. da katılmıştı.

Kevin Durant'ın yapım şirketi Thirty Five Ventures, Imagine Television Studios ve CBS TV Studios yapımcılığında hazırlanan Swagger'ın yazar, yönetmen ve showrunnerlığını Reggie Rock Bythewood (Shots Fired) üstleniyor.

20-07/10/quvenzhane-wallis.jpg

SWAGGER NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Swagger'ın hikayesi; izleyiciyi gençlerin basketbol dünyasına götürürken; bu dünyanın basketbol oyuncuları, onların aileleri ve rüyalar ile ihtiras, fırsatçılık ile yolsuzluk arasındaki inci çizgide yürüyen basketbol koçlarına odaklanılıyor.

Hikaye, sahanın dışına çıktığı vakitlerde ise Amerika'da büyümenin nasıl bir şey olduğunu ortaya koyuyor.

Quvenzhané Wallis dizide genç ve zirvede bir basketbol oyuncusu Crystal'a hayat verecek. Bu arada kadroya daha önceden dahil olan O'Shea Jackson Jr. eski bir yıldız oyuncu, şimdinin gençler basketbol takımı koçu Ike'yi canlandıracak.

20-07/10/oshea-jackson.jpg

WALLIS'IN KARİYERİ

2012 yapımı Beasts of the Southern Wild filmindeki rolüyle henüz dokuz yaşında iken en iyi kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan ve tarihe damga vuran Wallis kariyerinde ayrıca Sony'nin yeniden çevrim filmlerinden Annie'de Jamie Foxx ve Cameron Diaz ile birlikte kamera karşısına geçti. Aktris bunun yanında Oscar ödüllü 12 Years a Slave filminin kadrosunda da yer aldı.

Fathers & Daughters filminde de rol alan oyuncu yakın geçmişte ABC'nin Black-ish dizisinde tekrar eden bir rolle karşımıza çıktı.

Swagger'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Bythewood'a Durant, Brian Grazer, Rich Kleiman, Sarah Flynn ve Samantha Corbin Miller eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin