Zümrüdü Anka'nın yeni kadın oyuncusu belli oldu!

Sevilen dizi Zümrüdü Anka'ya yeni bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2020 - 17:44
Gündem

Pastel Film tarafından Fox ekranları için çekilen Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Başrollerinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz'ın yer aldığı diziye yeni bir isim daha katıldı.

20-07/10/sahra-sas.jpg

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verildikten sonra belirsizlik nedeniyle sezon finaline giden Zümrüdü Anka dizisi, 15 Temmuz'da Ürgüp'te olacak ve çekimlerine devam edecek. Dizinin yeni yönetmeni Serhan Şahin'in de iş başı yapacağı dizinin hikayesine yeni bir oyuncunun dahil olacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Dizinin senaryosunu yeni sezonda Eylem Canpolat'ın süpervizörlüğünde Işıl Sönmez, Leyla Uslu Oter ve Doruk Erengül hazırlarken diziye Deniz karakteri ile dahil olacak isim de Sahra Şaş oldu. Sahra Şaş en son Kadın dizisinde rol almıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin