NBC'den Antarktika komedisi geliyor: Life at the Bottom

Posamentier ve Moore ikilisinden NBC'ye hikayesi Antarktika'da geçen bir komedi dizi geliyor. Life at the Bottom konusu...

Amerikan ulusal kanallarından NBC, tek kamera yöntemiyle çekilecek "Life at the Bottom" isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NBC'DEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ: LIFE AT THE BOTTOM

Yazarlar David Posamentier & Geoff Moore (Better Living Through Chemistry), FanFare Productions aracılığıyla Jamie Tarses ve Universal TV'nin arkasında olduğu yeni dizi projesi hakkında ilk detaylar şöyle;

"LIFE AT THE BOTTOM" KONUSU

Posamentier ve Moore ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Life at the Bottom'un hikayesi; bir kızı takip etmek amacıyla Antarktika'ya giden ancak burada kendisini tek başına terk edilmiş bir halde bulan amaçsız bir New York'luya odaklanıyor.

Kahramanımız kendisini dünyanın ücra köşesinde evlerini bulmuş eksantrik bilim adamları, askerler ve toplumdan dışlanmış bir grup insanın arasında yaşarken bulur.

19-12/12/nbc-logosu.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal TV yapımcılığında hazırlanan komedi dizisinin yürütücü yapımcı kadrosunda Posamentier ve Moore'a Tarses eşlik ediyor.

Posamentier ve Moore ikilisi yazar ve yönetmenliğini üstlendikleri ve oyuncu kadrosunda Sam Rockwell, Michelle Monaghan, Olivia Wilde gibi isimleri bulunduran 2014 yapımı Better Living Through Chemistry filmiyle tanınıyorlar. İki isim geçmiş dönemde ABC kanalı için Best Wishes ve suç draması Down in the Valley isimli dizi projelerini geliştirmişlerdi.

19-12/12/posamentier-moore.jpg

Televizyon sektörünün üretken isimlerinden Tarses ise Amazon'un gençlik dizisi The Wilds'te yürütücü yapımcılık görevinin dışında Fox kanalı için geliştirilen Kidless ve Tough Love isimlerindeki komedi dizilerinin yapım ekibinde bulunuyor.

Life at the Bottom dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin