Sanat Yönetmenleri Birliği'nden The Big Bang Theory yaratıcısı Chuck Lorre'ye büyük ödül!

The Big Bang Theory ve Two and a Half Men gibi çok izlenen dizilerin yaratıcısı Chuck Lorre'ye Sanat Yönetmenleri Birliği'nden özel ödül! Detaylar...

Televizyon dünyasının en çok izlenen sitcom'larının yapımcısı Chuck Lorre kariyerine önemli bir ödül ekliyor!

CHUCK LORRE'YE ADG ÖDÜLÜ!

Lorre, 24. Sanat Yönetmenleri Birliği (Art Directors Guild) Ödülleri'nde "Sinematik Görüntüye Üstün Katkı Dalında Sanat Yönetmenleri Birliği Ödülü"nü almaya hak kazanan kişi olarak duyuruldu.

Lorre, televizyon ve film endüstrisindeki çalışmalarının bütünüyle izleyici deneyiminin görsel yönlerini, bakıç açısını geliştiren yönetmenlere verilen bu ödülü 01 Şubat'ta Los Angeles'ta gerçekleştirilecek ödül gecesi organizasyonunda alacak.

19-12/12/chuck-lorre.jpg

Son yirmi yıl içinde işleriyle televizyon dünyasında ön plana çıkan Lorre şu sıralar güncel olarak devam etmekte olan dört dizinin ortak yaratıcı-yürütücü yapımcısı konumunda bulunuyor. Bunlar arasında pek çok ödül kazanmış ve eleştirmenlerce beğenilen Young Sheldon, Mom, Bob Hearts Abishola ve Altın Küre ödüllü The Kominsky Method bulunuyor.

Lorre ayrıca 12 sezon 279 bölüm boyunca ekranlarda kalıp televizyon tarihinde en uzun süre devam eden çoklu kamera komedisi unvanını kazanan ayrıca dünya genelinde izleyici rekorları kıran The Big Bang Theory ile Two and a Half Men ve Disjointed gibi komedi dizilerinin de arkasındaki isim.

ADG Başkanı Nelson Coates konuyla ilgili yaptığı açıklamada Lorre'yi "Chuck Lorre, televizyonun en üretken ve başarılı yazar/yönetmen/yapımcılarından biri olup The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Mom ve son olarak The Kominsky Method gibi muazzam yapımlar ile televizyon dünyasındaki etkisini iyice perçinlemiştir" sözleriyle övdü.

19-12/12/chuck-lorre-dizileri.jpg

Chuck Lorre bu ödülü alarak geçmiş dönemde ödüle layık görülmüş Rob Marshall, Kathleen Kennedy, Brad Bird, David O. Russell, Steven Spielberg, Christopher Nolan, Martin Scorsese, John Lasseter, George Lucas, Frank Oz, Bill Taylor, Syd Dutton, Warren Beatty, Allen Daviau, Clint Eastwood, Blake Edwards, Terry Gilliam, Ray Harryhausen, Norman Jewison, Robert S. Wise ve Zhang Yimou gibi isimlerin arasına dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin