Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. sezon 13. bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü merakla bekleniyor.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 10:02
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Aras Bulut İynemli, Necip Memilli ve Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimlerin yanı sıra yeni sezonda dahil olan Damla Sönmez ve Hazal Subaşı gibi isimleri de dahil eden Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. 

Çukur son bölümde neler oldu?

 19-12/12/ukur.png

Çukur'un son bölümünde Kemal'in ölümü bölüme damgasını vurmuştu. Azer tarafından kaçırılan ve ona çok önemli şeyleri itiraf etmek zorunda kalan Kemal, Çukur tarafından önce dövülüp sonra yeniden kabul edilmişti. Azer'in Yamaç'a saldırdığı son sahnede ise Yamaç'ın silahını bırakması ile onu hedef alan Azer'in önüne Kemal atlamış ve kendi canı pahasına Yamaç'ı kurtarmıştı. 

19-12/12/ukur-saadet.jpg

Babasının katilinin kim olduğunu bildiğini iddia eden Ziya'nın peşinden Almanya'ya gitmeye karar veren Vartolu da Medet ile birlikte hazırlıklara girişmiş, gitme demesine rağmen kendisini dinlemeyen Vartolu'dan boşanma kararı alan Saadet ise izleyenleri şaşırtmıştı. 

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19-12/12/ukur-almanay-a.png

Pazartesi akşamlarının sevilen ve vazgeçilmeyen fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümünde: Kemal'in ölümü Çukur'u yasa sokarken diğer yandan Medet ile Vartolu'nun da Almanya'nın Berlin şehrindeki macerası başlayacak ve izleyenler hem acıyı hem de eğlenceyi yine sonuna kadar yaşayacaklar. 

3. sezon 13. bölümü ile ekranlarda olacak dizinin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin