Babil dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

belN Connect'te yayınlanması planan dizinin kanalı belli oldu.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 10:57
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Birce Akalay, Mesut Akusta ve Aslı Enver gibi başarılı isimlerin rol aldığı Babil dizisinin kanalı ilk olarak belN Connect olarak açıklanmış daha sonra da yaşanan yayınlanma zamanı anlaşmazlığı nedeniyle anlaşma iptal olmuştu. Babil dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı sorusu nihayet yanıt buldu. 

19-12/13/babil-dizisi.jpg

Halit Ergenç, Ozan Güven ve Nur Fettahoğlu’nu, bir döneme damgasını vuran "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin ardından yeniden aynı kadroda buluşturan ve ilk olarak Dijiturk'ün internet platformu olan belN Connect'te yayınlanacağı söylenen dizinin çalışmaları tamamlandı ve kanal arayışı da son buldu. tv100'ün haberine göre üçüncü bölüm çekimlerinin başladığı dizi için Star TV ile anlaşıldı. Yapımcı Kerem Çatay'ın prensipte anlaştığı Star TV'de 70 - 80 dakikalık bölümlerin ne süreyle yayınlanacağı merak ediliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin