Demet Özdemir'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Senan Kara da katıldı!

Sevilen oyuncu Senan Kara'nın yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 12:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde: En son Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterini canlandıran ve Can Yaman ile olan uyumu oldukça beğenilen Demet Özdemir ile en son Muhteşem İkili dizisinde karşımıza çıkan İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizinin kadrosundaki bir isim daha belli oldu. 

19-12/13/dogdugun-ev-kaderindir.png

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanan ve senaryosu Eylem Canpolat tarafından yazılan dizinin hazırlıkları devam ediyor. Fatih Koyunoğlu, Zuhal Gencer ve Nurşim Demir'in de yer aldığı ve Kaan Taşaner'in son dakikada kadrodsundan ayrıldığı diziye yeni bir isim daha adını yazdırdı. 

Senan Kara Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde!

19-12/13/senan-kara.jpg

Çağrı Bayrak yönetmenliğinde çekilecek olan dram dizisi, OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve tv8 ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Merakla beklenen diziye katılan son isim ise Kuzgun dizisinde Kudret karakterini canlandıran oyuncu Senan Kara oldu. 

Doğduğun Ev Kaderindir tanıtım yazısı:

19-12/13/demet-ozdemir.png

"Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile aslında doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alırmış kalemi eline, başlarmış yazmaya. Çok garip değil mi? Yani geleceğine sen değil anneler karar veriyor. Benim doğduğum ev başka büyüdüğüm ev başka. Peki benim kaderimi hangi evim hangi annem yazdı. Hangisinin yazdığı kaderi yaşıyorum. Bilmiyorum ben nasıl böyle kararlar verebildim. Lütfen bana şu sorunun cevabını verin. İnsan kendi kaderini değiştirebilir mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin