Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülant İnal 100. bölüm mesajı yayınladı!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 100. bölüme ulaştı.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 14:38
Yeni Bölüm

Başrolünde Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı ve oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Payitaht Abdülhamid dizisi 100. bölüme dayandı. 

19-12/13/payitaht-abdulhamid.png

ES Film imzası ile hazırlanan ve Cuma akşamları izleyicilerin evlerine konuk olan dizinin başarılı ismi Bülent İnal, 100. bölüme özel bir mesaj yayınlayarak izleyicileri mutlu etti. İnal yayınladığı mesajda şunları söyledi: 

Çok keyifli bir 100 bölüm yaşadık, daha ilk bölümden itibaren. Yani nasıl geçtiğini anlamadık.Aileyiz, güzel bir ekibiz.  İnşallah daha nice bölümler çekeriz hep beraber. Sağlıkla, mutlulukla. Bizi destekleyen hep yanımızda olan seyircilerimize de dostlarımıza da buradan sevgilerimizi, selamlarımızı gönderiyoruz. Sağ olun, var olun. Eyvallah.  

Oyuncu kadrosunda: Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker, Can Sipahi, Selen Öztürk ve daha birçok ismi bir araya getiren dizi her Cuma 20.00'da TRT1'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin