Beren Saat'in Atiye dizisinin afişi paylaşıldı.

Yeni Netflix dizisi Atiye'nin afişi nihayet yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Aralık 2019 - 16:04
Yeni Bölüm

Atiye karakteri ile uzun zamandır ekranlarda olmayan başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat'i ekranlarda göreceğimiz Atiye dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve geri sayım başladı. 27 Aralık'ta tüm dünyada ortak yayına girecek olan dizinin afişi de nihayet yayınlandı. 

19-12/13/atiyue-dizisi.png

Çekimleri Türkiye'de bulunan ve dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de yapılan dizinin tüm bölümleri hazırlandı ve Aralık ayının son haftasında izleyici ile buluşmayı bekliyor. Genç ve başarılı bir ressam olan Atiye'nin kendini bildi bileli aynı resmi yapması ile en eski medeniyetin olduğu Göbeklitepe'de yapılan çalışmalarda o resmin aynısını yapması arasında bulunan bağ, genç kadının bambaşka bir hikayesini de ortaya çıkaracak. 

Atiye dizisinin afişi paylaşıldı!

19-12/13/atiye.png

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in, Hakan: Muhafız'ın ardından yeni Türkiye dizisi olan Atiye'nin geri sayımı başlarken afişi de yayınlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin