NBC'den Hitchcockvari gerilim dizisi Suspicion için deneme bölümü siparişi geldi!

Amerikan ulusal kanallarından NBC, Suspicion isimli dizi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
08 Şubat 2018 - 23:43
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, New York Times'ın eserleri çok satan yazarlarından Joseph Finder'ın aynı isimdeki romanından uyarlanan "Suspicion" isimli dizi projesi için resmi deneme bölümü siparişi verdi.

"SUSPICION" DİZİSİNİN KONUSU

The Path'in yaratıcısı Jessica Goldberg'in senaryosunu kaleme aldığı, Universal TV ve Keshet Studios ortaklığında hazırlanan dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Hitchcockvari bir gerilim olarak nitelendirilen Suspicion'ın hikayesi, bir adamın sevdiği insanları korumak ve kurtarabilmek uğruna ne kadar ileri gidebileceği temasına sahip.

Kızı Abby'nin yüksek eğitim masraflarından dolayı maddi sıkıntıya giren Danny Goodman, kızının en yakın arkadaşının babası olan yeni komşuları Thomas Galvin ile tanışır. Boston'ın en zenginleri arasında ön sıralarda gelen Galvin, Danny'nin durumunun farkındadır ve kızının eğitim masraflarını karşılaması için Danny'e beklenmedik bir şekilde 50.000 dolarlık ödünç para vermeyi teklif eder. Durumu içine sindiremeyen ancak bir yandan da çaresiz olan Danny, geri vermeyi taahhüt ederek parayı almayı kabul eder.

18-02/08/joseph-finder-kitaplari.jpg

Aldığı bu karar Danny'nin hayatını baştan aşağı değiştirecektir! Ödünç aldığı para hesabına bağlandığında Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi kapısını çalar. Uyuşturucu ticaretinde dönen kirli parayı kabul ettiği için mahkemede mücadele verme şansının olmadığını bilen Dany, kendisine teklif edilen gizli görevi yürütmeyi kabul eder ve hayatına giren bu yeni aile dostuna yakınlaşabilmeleri için muhbir olarak hükümete yardımcı olmaya başlar.

Danny, artık hayatındaki en çok sevdiği kişiler dahil olmak üzere herkese yalan söylemeye başlamak zorunda kalırken, şiddet ve yolsuzluk dünyasında ailesini korumaya çalışmaktadır. Gerçek düşmanın kim olduğu ya da her şeyi kaybetme riskinin olup olmadığı konusunda ise kesin bir karar vermek zorundadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal TV ile sözleşmesi bulunan Goldberg'in; Keshet'ten Rachel Kaplan, Peter Traugott, Avi Nir, Alon Shtruzman ve Finder ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturduğu Suspicion, doğrudan onay alan The Gilded Age dışında NBC'nin bu sezonki sekizinci pilot bölüm siparişi alan dizi projesi konumunda.

18-02/08/jessica-goldberg-nbc.jpg

Uyarlama senaryoyu kaleme alan Jessica Goldberg, yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olduğu Hulu dizisi The Path ile biliniyor. Goldberg geçmiş dönemde NBC'nin Parenthood'unda yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

Suspicion'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin