Nathan Fillion'lı yeni dizi The Rookie'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

ABC'nin suç dramedisi The Rookie'nin oyuncu kadrosuna üç yeni isim dahil oldu.

Volkan Küçükel
09 Şubat 2018 - 00:58
Gündem

ABC'nin geçtiğimiz aylarda doğrudan dizi onayı verdiği Nathan Fillion'lı suç dramedisi "The Rookie"nin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Eric Winter (Rosewood, Secrets & Lies), Afton Williamson (The Night Of, The Breaks) ve Melissa O'Neil (Dark Matter) dizinin ana oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

"THE ROOKIE" KONUSU

Senaryosu Castle'ın eski yürütücü yapımcısı/ortak dizi sorumlusu Alexi Hawley tarafından gerçek bir yaşam hikayesine dayanarak hazırlanan The Rookie'de Nathan Fillion, Los Angeles Polis Departmanı'nın en yaşlı çaylağı John Nolan karakterine hayat veriyor.

Kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde rahat küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan, yirmili yaşlardaki diğer çaylak polislerle çevrili tehlikeli, nükteli ve öngörülemeyen yeni dünyasında bakalım nelerle karşılaşacak?

KİM-HANGİ ROLDE?

Kadroya katılan yeni isimlerin canlandıracakları karakterlerin detaylarına bakacak olursak;

- Eric Winter, herkese hükmetmeyi seven zorba eğitim sorumlusu Tim Bradford,

- Afton Williamson, ilk görevi 40 yaşındaki yeni çaylak polisi (Fillion) eğitmek olan yeni terfi almış eğitim sorumlusu Talia Bishop,

18-02/09/afton-williamson-eric-winter.jpg

- Melissa O'Neil ise baskıcı eğitim sorumlusu ile mücadele veren ve Nolan ile duygusal bir yakınlaşma içine girmesi muhtemel zeki ve kendinden emin yeni çaylak polis Lucy karakterlerine hayat verecekler.

Days of Our Lives dizisiyle tanınmaya başlayan 41 yaşındaki Eric Winter yakın geçmişte Rosewood (Adrian Webb), Secrets and Lies (Neil Oliver) ve Witches of East End (Dr. Dashiel 'Dash' Gardiner) gibi dizilerde karşımıza çıktı.

A Gifted Man'de Autumn ve Banshee'de Alison Medding karakterleriyle karşımıza çıkan Afton Williamson ayrıca The Blacklist, The Night Of ve Blindspot gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

18-02/09/melissa-oneil.jpg

Syfy'ın Dark Matter dizisinde üç sezon boyunca Two/Portia Lin rolüyle yer alan 29 yaşındaki Kanada doğumlu Melissa O'Neil ise AT&T Audience Network'ün yaklaşmakta olan dizisi Condor'un da kadrosunda yer alıyor.

The Rookie'de Hawley ve Fillion ikilisi The Mark Gordon Co'dan Mark Gordon, Nicholas Pepper, Michelle Chapman ve Jon Steinberg ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

İlk bölüm yönetmen koltuğunda Liz Friedlander'ın (Conviction) oturacağı dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin