CBS'in The Code dizisinin pilot bölümünü Marc Webb yönetecek

CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği The Code'un ekibi oluşmaya başladı.

Volkan Küçükel
09 Şubat 2018 - 15:18
Gündem

CBS'in geçtiğimiz günlerde deneme bölümü siparişini verdiği dizilerinden "The Code"un yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Limitless yaratıcısı Craig Sweeny ve Craig Turk'ün ortak yaratıcısı ve yazarı olduğu The Code'un pilot bölümü Marc Webb'e emanet edildi.

"THE CODE" KONUSU

Hikayesi mahkeme salonunun içinde ve dışında ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun en parlak zekalı, her biri profesyonelce yetiştirilmiş askeri savcı, savunma avukatı, araştırmacı ve deniz kuvvetleri mensuplarının yaşadıklarına odaklanan dizide Craig Sweeny yürütücü yapımcı/showrunner olarak yer alırken Carl Beverly ve Sarah Timberman ikilisi CBS TV Studios için Timberman/Beverly Prods. çatısı altında yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

Yakın geçmişte Gifted, The Amazing Spider-Man, The Amazing Spider-Man 2 ve Days of Summer gibi bilindik filmlerin yönetmenliğini üstlenen 43 yaşındaki Marc Webb, CBS TV ile olan genel anlaşması çerçevesinde The Code'un yönetmen ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

18-02/09/marc-webb-1518178493.jpg

Bu proje Sweeny ve Webb'i CBS/CBS Studios yapımı Limitless dizisinin pilot bölümünden sonra farklı bir projede tekrar bir araya getirmiş oluyor.

Webb'in geçmiş dönemde pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu üç proje; Fox'un Lone Star, The CW'nun Crazy Ex-Girlfriend ve son olarak CBS/CBS Studios yapımı Instinct dizi onaylarını almayı başarmışlardı.

1995-2005 seneleri arasında CBS ekranlarına gelen JAG dizisinin tarzında olması beklenen The Code'un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin