Grey's Anatomy ve Station 19 dizilerinin crossover bölümünün yayın tarihi belli oldu!

Station 19'un karakterlerini ilk kez izleyeceğimiz Grey's Anatomy bölümü 01 Mart'ta ekranlarda olacak.

Volkan Küçükel
09 Şubat 2018 - 17:15
Gündem

ABC'nin merakla beklenen Grey's Anatomy ve yakında izleyicilerle buluşacak olan spinoff dizisi Station 19'un crossover bölümü için tarih belli oldu.

ABC'DE 01 MART'TA CROSSOVER GECESİ VAR!

Shondaland yapımlarının crossover bölümlerle boy göstereceği TGIT (Thank God It's Thursday) crossover günü 01 Mart Perşembe akşamı üç saatlik bir etkinlikle gerçekleşecek.

Öncelikle Grey's Anatomy'nin 14. sezonunun 13. bölümü "You Really Got a Hold on Me"nin hikayesinde Grey's Anatomy spinoff'u Station 19'dan Jaina Lee Ortiz'in hayat verdiği Andy Herrera karakteriyle tanışacağız.

Ardından Scandal (9 pm) ve How To Get Away With Murder'ın (10 pm) özel crossover bölümleri izleyicilerle buluşacak.

18-02/09/statiton-19-dizi-foto.jpg

Grey's Anatomy'nin Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme alıp Nzingha Stewart'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "You Really Got a Hold on Me" bölümünde Seattle itfaiyecileri Ben Warren (Jason George) ve Andy Herrera'yı (Ortiz) bir ev yangınında yaralanan iki erkek çocuğu kurtarmalarının ardından soluğu Grey Sloan'da alırlarken göreceğiz.

Kurtarılan erkek çocuklarından birisi kelimenin tam anlamıyla Andy'nin (Ortiz) ellerine bağlı olarak yaşamaktadır. Bundan sonraki süreçte Andy'nin becerileri test edilecektir.

"STATION 19" KONUSU

Grey's Anatomy yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland'inden çıkan, Grey's Anatomy yürütücü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı Station 19'un hikayesi bir grup kahraman itfaiyeciye odaklanıyor.

Dizide, Washington eyaletinin en büyük şehri Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin aksiyon dolu serüvenine tanıklık edeceğiz.

Station 19'un oyuncu kadrosunda Jaina Lee Ortiz (Rosewood) ve Grey's Anatomy'de Dr. Ben Warren karakteriyle izlediğimiz Jason George dışında Jay Hayden, Grey Damon (Friday Night Lights), Okieriete Onaodowan, Barrett Doss (Iron Fist), Danielle Savre (Too Close To Home), Miguel Sandoval (Medium) ve Alberto Frezza (Dead of Summer) gibi isimler rol alıyor.

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen Station 19, 22 Mart'ta iki saatlik özel prömiyer yayınıyla görücüye çıkacak.

"Grey's Anatomy & Station 19" Crossover Bölümü Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin