Fox'un deneme bölümü siparişi verdiği müzikal drama Mixtape'in yönetmeni belli oldu!

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un pilot bölüm siparişi verdiği Mixtape dizisinin yönetmeni Jesse Peretz oldu.

Volkan Küçükel
09 Şubat 2018 - 20:00
Gündem

Fox'un 2018-19 yayın sezonu için dizi adaylarından biri olan müzikal drama "Mixtape"in pilot bölümünü yönetecek isim belli oldu.

Smash'ın dizi sorumlusu Josh Safran'ın arkasında olduğu dizinin deneme bölüm yönetmen koltuğunda Jesse Peretz (Juliet, Naked) oturacak.

"MIXTAPE" DİZİSİNİN KONUSU

Annapurno Television ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizi; günümüz Los Angeles'ında oldukça farklı karakterlerden oluşan birbirine bağlı bir topluluğun hikayesini kendilerini tanımlayan müziğin merceğinden ekranlara yansıtıyor.

Mixtape'in hikayesi aşkın farklı aşamalarını yakalamaya çalışırken; zamanın kırık bir kalbi onarıp onaramayacağı ve aşkın hayatın trajedilerine karşı direnip direnemeyeceği gibi konuları ele alacak.

18-02/09/jesse-peretz.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Quantico dizisinin yaratıcı ismi Safran ile birlikte Annapurna'dan Megan Ellison & Sue Naegle ve Ali Krug projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Bu proje Annapurna'nın bir televizyon kanalı için hazırlayacağı ilk pilot bölüm siparişi oluyor.

18-02/09/jesse-peretz-yonetmen-1518195900.jpg

Pilot bölüm yönetmenliğine atanan Jesse Peretz; Netflix'in ikinci sezon onayını alan dizisi GLOW ve HBO'nun Sarah Jessica Parker'lı komedi dizisi Divorce'un pilot bölümlerini yönetti. Divorce ile birlikte Girls dizisinin birçok bölümünde yönetmenlik yapan Peretz bu dizilerde yürütücü yapımcılık görevini de üstlendi.

Peretz son olarak Nick Hornby'nin çok satan romanından uyarlanan Juliet, Naked filminin yönetmen koltuğunda oturdu.

Mixtape dizisinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin