Fam ve Pandas in New York dizilerinin yönetmen koltuğunda Andy Ackerman oturacak!

Andy Ackerman, CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği Fam ve Pandas in New York dizilerinin yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Volkan Küçükel
10 Şubat 2018 - 17:33
Gündem

Cheers ile başlayan dizi yönetmenliği serüveninde sayısız komedi dizisinin yönetmen koltuğunda oturmuş olan Andy Ackerman'ın CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği "Fam" ve "Pandas in New York" dizilerinin yönetmenliğini üstleneceği duyuruldu.

CBS TV Studios, Kapital Entertainment'tan Aaron Kaplan ve Dana Honor ile TrillTV'den Wendi Trilling'in arkasında olduğu iki dizinin hikayesi kısaca şöyle:

"FAM" DİZİSİNİN KONUSU

Corinne Kingsbury'nin senaryosunu kaleme alıp David Rosenthal ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği Fam'in hikayesi; yeni nişanlısı ve onun örnek ailesiyle birlikte düzgün bir aile yaşantısı sürmeyi hayal eden bir kadını merkezine alıyor.

İşleri berbat etmekte üstüne olmayan genç üvey kız kardeşinin, kendisinden pek farkı olmayan babasından kaçarak yanına yerleşmesiyle kahramanımızın hayalleri suya düşecektir!

18-02/10/andy-ackerman.jpg

"PANDAS IN NEW YORK" DİZİSİNİN KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Ajay Sahgal'ın üstlendiği Pandas in New York'un hikayesi ise New York'da ikamet eden Hintli bir doktor ailesinin, en küçük oğullarının hayatını düzene sokmak adına bir projeye girişmelerine odaklanıyor. Ancak oğullarının kendi planını yaptığından habersizdirler!

Son olarak CBS'in önümüzdeki günlerde prömiyerini gerçekleştirecek komedi dizisi Living Biblically'nin deneme bölümü ve sonraki birkaç bölümünü yöneten Andy Ackerman yakın geçmişte Marlon, The Great Indoors, Grace and Frankie, The Grinder ve Superstore gibi birçok komedi dizisinde yönetmen koltuğuna oturdu.

Fam ve Pandas in New York dizilerinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin