Here Comes the Neighborhood'un yönetmeni James Burrows oldu!

Wiil & Grace, Friends ve Frasier gibi dizileride çalışmış olan James Burrows'un sıradaki dizi projesi Here Comes the Neighborhood oldu.

Volkan Küçükel
10 Şubat 2018 - 18:00
Gündem

CBS'in 2018-19 yayın sezonu planlaması doğrultusunda pilot bölüm siparişi verdiği dizilerinden "Here Comes the Neighborhood"un yönetmen koltuğunda James Burrows oturacak.

Burrows'un yönetmen/yürütücü yapımcı olarak görev yapacağı projenin arkasında The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcılarından Jim Reynolds, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios bulunuyor.

"HERE COMES THE NEIGHBORHOOD" DİZİSİNİN KONUSU

Jim Reynolds'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme aldığı Here Comes the Neighborhood'ın hikayesi; Midwest'in en efendi ve kibar adamının, ailesini Los Angeles'ta zorlu bir mahalleye taşımasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını fazla takdir etmemektedir!

18-02/10/james-burrows-yonetmen.jpg

BURROWS'UN YAKIN GEÇMİŞTEKİ İŞLERİ

Ekranların efsane komedi dizilerinden Will & Grace'in pilot bölümünü yöneten James Burrows, seneler sonra geri dönen dizide yönetmen/yürütücü yapımcılık yapmaya devam ediyor.

Disjointed, Superior Donuts, Man with a Paln, Crowded ve Mike & Molly ise Burrows'ın yakın geçmişte ekibinde yer aldığı diziler arasında bulunuyor.

Here Comes the Neighborhood'un deneme bölümü oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin