NBC'nin hukuk dizisi projesi Bluff City Law başrollerini buldu!

NBC kanalının deneme bölümünü sipariş ettiği hukuk dizisi Bluff City Law'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Bluff City Law nasıl bir dizi? Konusu, oyuncu kadrosu...

Brave yaratıcısı Dean Georgaris, David Janollari (Midnight, Texas), Michael Aguilar (Kidding) ve Universal TV'nin arkasında olduğu NBC'nin deneme bölümü siparişini verdiği yeni dizi projelerinden "Bluff City Law"ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

BLUFF CITY LAW'IN BAŞROLLERİ BELLİ OLDU!

Georgaris ve Aguilar ikilisince yaratılan, senaryosu Georgaris tarafından kaleme alınan hukuk dramasının oyuncu kadrosuna son katılan isim Jimmy Smits (Dexter, Sons of Anarchy) oldu.

19-02/26/jimmy-smits-dizileri.jpg

Caitlin McGee'nin (Grey's Anatomy, The Marvelous Mrs. Maisel) ardından kadroya katılan ve geçmiş dönemde L.A. Law, Outlaw gibi yapımlarda rol almış olan Smits böylelikle NBC ve hukuk dizisi arenasına geri dönmüş oluyor.

19-02/26/caitlin-mcgee.jpg

"BLUFF CITY LAW" KONUSU

Karakter odaklı bir hukuk dizisi olarak nitelendirilen projenin hikayesi, seçkin bir Memphis firmasında çalışan ve medeni hak-yükümlülüklere ilişkin davalarda uzmanlaşmış bir grup avukatı merkezine alıyor.

Efsanevi savunma avukatı Elijah Strait (Smits) ve zeki kızı Sydney Keller (Caitlin McGee) tarafından yönetilen ekip, bir yandan lehine çevrilmesi oldukça güç görünen davaları ele alırken, bir yandan da kendi karmaşık ilişkileriyle uğraşmaktadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Universal TV ve David Janollari Entertainment ortak yapımcılığındaki dizide Georgaris ile birlikte Janollari ve Aguilar yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Bluff City Law'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin