Tom Kapinos'un Fransız dizisi Quadras uyarlamasının oyuncu kadrosunda kimler var?

Californication yaratıcısı Tom Kapinos'un arkasında olduğu, Fransız dizisi Quadras'ın Fox uyarlamasında oyuncu kadrosu şekilleniyor. Let's Spend the Night Together olarak bilinen dizinin konusu ne?

Fox kanalının Fransız yapımı Quadras'tan uyarlanan yeni dizi projesinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

QUADRAS UYARLAMASINDA OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Let's Spend the Night Together başlığıyla geliştirilen ancak ismi henüz resmileşmeyen dizinin oyuncu kadrosuna Andie MacDowell, Kathleen Turner, Richard Roxburgh, Usman Ally ve Madeline Wise dahil oldular.

19-02/26/andie-macdowell-ve-kathleem-turner.jpg

DİZİNİN KONUSU

Californication yaratıcısı Tom Kapinos, Empire yönetmen/yürütücü yapımcısı Sanaa Hamri, Endemol Shine North America ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu dramedinin konusu kısaca şöyle:

Kapinos'un uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin ilk sezon hikayesinin tümü bir düğün gecesi boyunca gerçekleşen olayları konu alıyor.

19-02/26/quadras-afis.png

Düğün partisi hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça, katılımcıların şimdiki ve geçmiş yaşamları; gelin ve damadın bu noktaya nasıl geldikleri hakkında şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkar.

Bazı şeylerin her zaman göründüğü gibi olmadığı anlaşılırken; yaşamın farklı aşamalarında gönül bağı, arkadaşlık ve aile kavramlarının ne kadar karmaşık hale gelebildiği gözler önüne serilir.

Kadroya katılan isimlerin canlandıracakları karakterlere bakacak olursak;

- Mac Dowell (Four Weddings and a Funeral, Cuckoo); İngiliz rock yıldızı Nigel Valentine'in eski karısı, şehvet dolu süper model Lily,

- Turner; Alex Fletcher'in yargılayıcı ve lafını esirgemeyen annesi Grace,

- Roxburgh, süper modellere karşı zaafı olan, Lily'in eski kocası, efsanevi İngiliz rock star Nigel Valentine,

19-02/26/richard-roxburgh-1551160530.jpg

- Wise, Nigel ve Lily'nin ilginç kişiliğe sahip, kötümser ve son derece açık sözlü kızları Poppy,

- Ally, düzenbaz bir doktor Julian karakterleriyle hikayede yer alacaklar.

Yapımcılar, dizinin antoloji tarzı havası taşıması nedeniyle oyuncularla ilk etapta tek sezonluk anlaşma yolunu seçmiş durumda.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th TV ve Endemol Shine North America ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kapinos ile birlikte Hamri, Endemol Shine North America'dan Sharon Levy & Nicolas Coppermann, orijinal Fransız yapımda oyuncu/yürütücü yapımcı olarak yer alan Francois-Xavier Demaison gibi isimler bulunuyor.

Bu arada; 2017 senesi içinde sekiz bölümden oluşan ilk sezonuyla Belçika'da La Une, Fransa'da M6 kanalında ekranlara gelen Quadras'ın ikinci sezonu için geliştirme çalışmaları sürüyor.

"Quadras" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin