Tek Yürek dizisine Aslı'nın babası Metin rolüyle Alper Düzen Katıldı!

TRT1'in yeni dizisi Tek Yürek'in kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Şubat 2019 - 09:28
Yeni Bölüm

TRT'nin yeni başlayan ve sevilen dizisi Tek Yürek'in kadrosu genişliyor. Hilmi Cem İntepe, Eslem Akar, Tayanç Ayaydın, Anıl Tetik ve Vildan Atasever gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna şimdi de Alper Düzen katıldı. 

19-02/26/alper.png

Şimdiye kadar 'Seksenler', 'Aşk ve Mavi', 'Payitaht Abdülhamid' gibi sevilen dizilerde rol alan Alper Düzen, Tek Yürek dizisinde 5. bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak. 

Uluslararası bir başarı öyküsüne dayanan gerçek hikâyesiyle yayınlanmaya başladığı günden beri dikkat çeken, Mehmet Ada Öztekin'in süpervizörlüğünde çekilen Degas Film imzalı dizisi Tek Yürek dizisinde, oyuncu Rüya Helin Demirbulut'un canlandırdığı dizinin zengin karakteri Aslı'nın babası Metin'i Alper Düzen canlandıracak. 

Alper Düzen kimdir?

19-02/26/alp.jpg

20 Ekim 1973 yılında İstanbul'da doğan Alper Düzen, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Aynı zamanda Profesyonel Dalış Eğitmenliği (PADI) eğitimi almıştır. Dizi, Sinema, Tiyatro, Reklam ve Sunuculuk deneyimleri vardır. Son Kumpanya, Kurşun Asker, Anlatsam Roman Olur, Tam Pansiyon, Gümüş, İki Aile, Galip Derviş, Payitaht Abdülhamid ve 7 yüz gibi dizilerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin