Ne Gemiler Yaktım 7. Bölüm tanıtımı yayında! Toprak’ın aşk itirafına karşılık Yasemin onu öpüyor!

Show TV'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım'ın 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Ne Gemiler Yaktım 6. bölümde neler yaşandı? Ne Gemiler Yaktım 7. fragmanı yayınlandı mı? Ne Gemiler Yaktım'ın 7. bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
17 Ocak 2024 - 21:59
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktımın yeni bölüm tanıtım yayınlandı. Yasemin’in kocası Engin’den hesap sorduğu tanıtımda Fidan hastaneye kaldırılırken, Toprak Rutkay’ı tutukluyor.

Doktorun Fidan için söylediği, “Hem anne hem de bebeğinin durumu iyi” sözleri Yasemin’i şoke ederken, Toprak ve Yasemin arasında yaşanan duygusal anlar merakı artırıyor. Toprak’ın aşk itirafına karşılık Yasemin onu öperken, Rutkay’ın televizyona çıkıp Yasemin’in bir katil olduğunu söylemesi tanıtıma damgasını vuruyor. Rutkay’ın televizyonda yaptığı bu konuşmanın ardından yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Ne Gemiler Yaktım yeni bölümüyle Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin