Ne Gemiler Yaktım 7. Bölümde Yasemin ve Toprak aşka geldiler! Fidan, gazetecilere her şeyi anlattı!

Show TV'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi 7. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ne Gemiler Yaktım 7. bölümde neler yaşandı? Ne Gemiler Yaktım 8. fragmanı yayınlandı mı? Ne Gemiler Yaktım'ın 8. bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor? Ne Gemiler Yaktım izle! Ne Gemiler Yaktım 2. bölüm izle! Ne Gemiler Yaktım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın dün akşam yayınlanan bölümüne Yasemin ile Toprak’ın yakınlaşması damga vururken Rutkay’ın televizyon programına çıkarak Yasemin’in katil olduğunu söylemesi izleyenleri şoke etti.

NE GEMİLER YAKTIM 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin öldüğünü sandığı kocası Engin’den hesap sorarken aldığı haberle kendisini hastanede bulur. Herkesi şoke eden Fidan’ın hamilelik haberi Rutkay’dan boşanma hayalini suya düşürecekken sosyal medyadan Fidan’a gelen destek, umutları tekrar yeşertir.

Rutkay, yolun sonunun yaklaştığını fark edince son bir hamle olarak yitirdiği güveni kazanmak ve Yasemin’den kurtulmak için televizyonda Yasemin’in katil olduğunu açıklar.

Yasemin başına geleceklerden habersiz Toprak’ın aşk itirafına öpücükle karşılık verir.

Ne Gemiler Yaktım” yeni bölümüyle 28 Ocak Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin