Ne Gemiler Yaktım ekran serüvenine başladı! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ne Gemiler Yaktım 1. bölümde neler yaşandı? Ne Gemiler Yaktım 2. fragmanı yayınlandı mı? Ne Gemiler Yaktım'ın 2. bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor? Ne Gemiler Yaktım izle! Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izle! Ne Gemiler Yaktım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ ekran yolculuğuna başladı. Etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla seyirciyi ekran başına toplayan dizi, “Kadın kadının yurdudur!” mesajıyla çok beğenildi. Birinci bölümün hemen ardından yayınlanan ikinci bölüm tanıtımı ise merak dolu hikayeye dair heyecanı artırdı. Övgü dolu yorumlar alan dizi #NeGemilerYaktım etiketi ile yaklaşık 2 saat TT listesinde kaldı.

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızı Zeynep’le kendisine şiddet uygulayan acımasız kocası Rutkay’dan kaçan Fidan, tesadüfen Yasemin’in kızı Rengin’in hayatını kurtardı. Bu olaydan bir gün sonra Yasemin, Fidan ve kızını sokakta yardıma muhtaç bir halde görünce onları evine aldı. Bu sayede yolları kesişen iki kadının da hayatları kökünden değişti.

Fidan’ın peşine adam takan Rutkay, ne pahasına olursa olsun onu eve geri getirmenin peşindeydi. Fidan’ı bulması için tutulan adam Halil, genç kadının izine ulaşmayı başardı. Fidan ve kızı Zeynep’i zorla alıp Rutkay’a götürmek için harekete geçtiğinde, yanlarında Yasemin’in kızı Rengin’in de olması her şeyi değiştirdi. Yasemin, Fidan ile küçük kızların zorla arabaya bindirildiğini görünce onların peşine düştü. 

Yasemin, kızının tehlikede olduğunu görünce bir anne olarak gözünü karattı ancak yaptığı hamle sonucu Halil öldü. Bu olay artık Yasemin ve Fidan’ı bir suç ortağı haline getirdi. İkilinin içine düştüğü bu durumdan nasıl kurtulacağı merak konusu olurken, diğer tarafta ölen Halil’in kuzeninin de başkomiser Toprak olması dikkat çekti. Bölümün final sahnesinde ise Rutkay, Yasemin’e ulaştı ve Fidan’ın akıl sağlığının yerinde olmadığını, annesi Neriman’ı öldürdüğünü söyledi. Peki şimdi Yasemin ne yapacak?

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Ne Gemiler Yaktım’ın ikinci bölüm tanıtımında; Yasemin Fidan’a, Rutkay’ı gördüğünü söylüyor. Büyük bir korku yaşayan Fidan’ın Rutkay hakkında söyledikleri dikkat çekerken, “Allah’ım kurtar beni bu adamdan” sözleri yüreklere dokunuyor. Toprak’ın Yasemin’le karşı karşıya gelmesi ise tanıtımın en çarpıcı anı oluyor. Halil’i arayan Toprak’ın sorusu karşısında Yasemin’in ne yapacağı merakla bekleniyor.

Ne Gemiler Yaktım” 2. bölümüyle 11 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin