Ne Gemiler Yaktım final tanıtımı yayında! Yasemin’in itirafı sonrası Toprak ne yapacak?

Show TV'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım'ın final tanıtımı yayınlandı. Ne Gemiler Yaktım 7. bölümde neler yaşandı? Ne Gemiler Yaktım final fragmanı yayınlandı mı? Ne Gemiler Yaktım'ın finalde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor? Ne Gemiler Yaktım izle!

Volkan Usta
25 Ocak 2024 - 17:19
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktımın final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Yasemin’in Toprak’a “Seni seviyorum” dediği ve ardından Halil’i öldürdüğünü itiraf ettiği tanıtımda Neriman’ın “Rutkay yapma!” haykırışlarının sebebi merak konusu oluyor.

Fidan’ın ani bağırışı dikkat çekerken, Toprak, Yasemin’e “Bitti” diyor. Yasemin’in itiraflarından sonra ikilinin arasında neler olacağı heyecanla bekleniyor.  

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

 

Ne Gemiler Yaktım final bölümüyle Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin