Netflix, Berkun Oya’nın yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın yayın tarihini paylaştı!

Netflix, Bir Başkadır ve Cici’nin başarılı yaratıcısı Berkun Oya’nın yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın yayın tarihini paylaştı. Kuvvetli Bir Alkış dizisi ne zaman yayınlanacak? Kuvvetli Bir Alkış dizisinde kimler rol alıyor? Kuvvetli Bir Alkış dizisi uyarlama mı? Kuvvetli Bir Alkış nerede çekildi? Kuvvetli Bir Alkış dizisi kaç bölüm?

Volkan Usta
25 Ocak 2024 - 17:00
Kültür Sanat

Başrollerinde Aslıhan GürbüzFatih Artman ve Cihat Süvarioğluna yer veren mini dizi, anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor. Çekirdek aile tanımının alışılmış tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu son finaline ulaşmış gibi görünen bir çift, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocuklarının aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. 

Kuvvetli Bir Alkış Hakkında:

Anne, baba ve çocuk... Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk… Çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu alan hikaye, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor.

Yapımını Krek Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Cengiz Bozkurt gibi sevilen isimler de yer alıyor. Kuvvetli Bir Alkış, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin