Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 12:56
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve Türkiye'nin en başarılı ve en yakışıklı aktörleri arasında gösterilen Nejat İşler, yurt dışında da bu başarısını kanıtlamış görünüyor. En son Çukur dizisinde Çağatay Erdenet karakterini canlandıran oyuncu En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.

21-02/18/ejat.jpg

Gurur, Şehnaz Tango, Deli Yürek, Gülbeyaz, Nasıl Evde Kaldım, Aşk ve Gurur, Bıçak Sırtı, Behzat Ç., Keşanlı Ali Destanı, İntikam, Saygı gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan aktör Nejat İşler, Ezel, Son, Karadayı, Çarpışma, İçerde ve son olarak Babil’in yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar, ilk uzun metraj filmi 9,75’’ filmindeki performansı ile "9,75" Filmi, 16-24  Ocak tarihleri arasında gerçekleşen 19. Dhaka Film Festivali'nde  En iyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin