Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 13:11
Kültür Sanat

Pennsylvania'daki küçük bir kasabada geçecek olan hikayesinde, özel hayatı karışık durumdaki kadın bir dedektif bir yandan da kasabada işlenen bir cinayeti araştırmasını anlatacak olan HBO'nun yeni dizisi Mare of Easttown için geri sayım başladı.

21-02/18/hbo.png

Oyuncu kadrosunda Guy Pearce, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Cailee Spaeny, John Douglas Thompson, Patrick Murney, Ben Miles, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett, Neal Huff, Mackenzie Lansing, Kate Arrington, Ruby Cruz, Eisa Davis, Enid Graham, Justin Hurtt-Dunkley, Izzy King, Jack Mulhern, Anthony Norman, Drew Scheid Madeleine Weinstein ve David Denman'ın yer alacağı proje 18 Nisan'da başlıyor.

Kate Winslet'in başrolünde yer aldığı HBO dizisi Mare of Easttown başlıyor!

21-02/18/kate-winslet.png

Brad Ingelsby'ın yaratıcısı ve senaristi olduğu dizinin yapımını wiip ve HBO üstlendi. Baş karakter olan kadın dedektifi Kate Winslet'ın canlandıracağı projenin yayınlanan tanıtımı da büyük ilgi gördü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin