Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu Camdaki Kız projesini reddetti!

Sevilen oyuncu yeni projesi için tercihini yaptı.

Merve Mutlu
18 Şubat 2021 - 13:27
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve son dönemde yıldızı iyice parlayan başarılı ve yakışıklı aktör Uraz Kaygılaroğlu en son Sefirin Kızı dizisinde Gediz Ağa karakterini canlandırmıştı. Diziye karakterin ölümüyle veda eden oyuncu yeni projesi için de anlaşma yaptı.

21-02/18/uraz.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan ve Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin uyarlandığı kitabın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından aynı adla uyarlanan dizi projesi için de teklif alan Uraz Kaygılaroğlu teklifi reddetti.

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu Camdaki Kız projesini reddetti!

21-02/18/urazka.png

Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biri olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alacak olan Erşan Kuneri dizisinden teklif alan Uraz Kaygılaroğlu tercihini bu projeden yana kullandı ve aynı anda iki dizide yer almak istemediği için Camdaki Kız dizisini reddetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin