Nejat İşler'li "İyi Adamın 10 Günü" filminden tanıtım yayınlandı! Film ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde usta oyuncu Nejat İşler'inde yer aldığı üçleme olarak düşünülen serinin ilk filmi olan İyi Adamın 10 Günü'nden tanıtım yayınlandı. Peki İyi Adamın 10 Günü filmi ne zaman yayınlanacak? İyi Adamın 10 Günü filminin konusu ne? İyi Adamın 10 Günü oyuncu kadrosunda kimler var? İyi Adamın 10 Günü nasıl bir üçleme olacak? Nejat İşler kimdir?

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 11:59
Kültür Sanat

Netflix'te yayınlanacak Ay Yapım'ın Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan yeni filmi İyi Adamın 10 Günü'nden tanıtım yayınlandı. İşte detaylar!

23-01/13/000.jpg

Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu ise yine Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in kaleme aldığı üçlemenin birinci filmi olan İyi Adamın 10 Günü'nün yıldızlarla dolu tanıtımı yayınlandı.

23-01/13/ilayda.jpg

İYİ ADAM'IN 10 GÜNÜ FİLMİNİN KONUSU NE?

"Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz, gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?" sorusunu soran filmde Sadık'ın hikayesine odaklanacağız.

23-01/13/iyi-adam-10-1673600624.jpg

İyi bir adam olarak bilinen Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken iyilikle kötülük arasındaki ince çizginin kaybolduğunu görür. Aksiyon dolu üçlemenin ilk filmi İyi Adamın 10 Günü 10 Şubat'ta izleyicisi ile buluşacak.

23-01/13/riza.jpg

İYİ ADAM'IN 10 GÜNÜ FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı filmde İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi birçok oyuncu daha rol alıyor.

23-01/13/baris-falay.jpg

Üçlemenin ilk filmi, İyi Adamın 10 Günü 10 Şubat’ta sadece Netflix’te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin