Merve Mutlu
11 Kasım 2019 - 09:54
Yeni Bölüm

Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaşacağı ve ilk kez bir araya geldikleri merak edilen dizi projesi Sefirin Kızı'ndan ilk tanıtım nihayet yayınlandı.

19-11/11/sef.png

Müjdesi verildiğinden beri iki oyuncunun da hem yerli hem de yabancı hayranları tarafından tüm gelişmeleri merak ve heyecanla beklenen dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizinin senaryosu senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem imzası taşırken, yönetmen koltuğunda da Emre Kabakuşak oturuyor.

Sefirin Kızı ilk tanıtım yayınlandı!

19-11/11/sefirin-kizi-kimdr.png

kısa sürede İspanyolca, İngilizce, Arapça, İtalyanca başta olmak üzere bir çok dile çevrilerek paylaşılan ilk tanıtım heyecanı artırırken "Sefirin Kızı ne zaman başlayacak?" sorusunu da akıllara getirdi. 

Narin ile Sancar'ın aşkı çok yakında Star'da!

İşte ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin