Dr. House uyarlaması yeni dizi Hekimoğlu'ndan ilk tanıtım yayınlandı!

Dünyaca ünlü dizinin uyarlamasından ilk tanıtım geldi.

Merve Mutlu
11 Kasım 2019 - 10:44
Yeni Bölüm

Başrolünde Uzman Doktor Gregory House karakteri ile Hugh Laurie’nin yer aldığı ve dünyaca sevilen bir dizi olmayı başaran Dr. House dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu'ndan ilk tanıtım geldi.

19-11/11/hekimoglu.png

Kadrosunda; Timuçin Esen, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık gibi başarılı ve tecrübeli oyuncuları bir araya getiren dizinin tanıtımı oldukça büyük bir ilgi gördü. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Taylan Biraderler imzası taşıyan dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmese de tanıtımı heyecan yaratmaya yetti. 

19-11/11/hekimogludizisi.png

Gizem ve medikal dram türündeki dizide; takıntılı ve Eğitim Hastanesi'nin teşhis ekibinin başında olan bir doktorun olağanüstü dikkati ve zekasıyla çözdüğü ilginç hastalıklar ve beceriksiz ikili ilişkileri konu edilecek. 

İşte Hekimoğlu'nun ilk tanıtımı:

İşte 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin