Azize ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Kanal D'nin merak uyandıran yeni dizisi Azize başlıyor.

Merve Mutlu
11 Kasım 2019 - 11:48
Yeni Bölüm

Başrollerinde Azize karakteri ile Hande Erçel'in, Kartal karakteri ile de Buğra Gülsoy'un yer aldığı, Süreç Film imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Azize'nin ne zaman başlayacağı nihayet belli oldu.

19-11/11/azize-kimdir-1573467640.png

Kaybettiği ailesinin intikamını almak için Azize adı ile ailesinin katillerinin arasına giren Melek'in, kendisini intikama adamışken karşısına birden aşkın çıkmasını ve aralarındaki tek masum olan Kartal'a aşık olmasını konu alan dizinin hazırlıkları nihayet tamamlandı. 

Efekan Can, Asuman Çalır, Zeynep Kızıltan, Mustafa Yıldıran ve daha birçok başarılı ismin de yer alacağı dizinin günü Salı akşamı olarak belirlendi. 

Azize ne zaman başlayacak?

19-11/11/azize.png

Kanal D'nin yeni dizisi Azize'nin yayına başlama tarihi nihayet belli oldu. Merak uyandıran dizi 19 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin