Nesrin Cavadzade La Casa De Papel ile ilgili açıklama yaptı!

Bir fenomen haline gelen son yılların en sevilen dizilerinden birisi olan La Casa De Papel'de oynayacağı ileri sürülen Nesrin Cavadzade cephesinden son dakika açıklaması geldi!

Nurşah
05 Temmuz 2018 - 16:16
Magazin

Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade'nin La Casa De Papel dizisinde İstanbul karakteri ile rol alacağı söylentileri bir süredir medya kulislerinde dolaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde de bu rol için görüşmelere giden Nesrin Cavadzade'nin asistanı La Casa De Papel açıklamasında bulundu!

 18-07/05/nesrin-cavadzade-la-casa-de-papel-istanbul.jpg

 "İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı."

Henüz 35 yaşındaki başarılı oyuncunun menajeri Selin Kök, merakla beklenen La Casa De Papel ile ilgili seyircileri sevindirecek açıklamalarda bulundu:

Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor. Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı “El Desentierro” adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin