Netflix'in yeni komedi dizisi After Life'ın oyuncu kadrosu duyuruldu!

Ricky Gervais'in arkasında olduğu After Life dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? After Life dizisinin konusu ne?

Ünlü komedyen Ricky Gervais'in Netflix platformu için hazırlanan yeni komedi dizisi "After Life"ın oyuncu kadrosu duyuruldu.

"AFTER LIFE" OYUNCU KADROSU

Çekimleri Londra'da devam etmekte olan dizide Gervais'e eşlik edecek isimler şöyle:

- Penelope Wilton (Downton Abbey, Doctor Who)
- David Bradley (Harry Potter, Game of Thrones)
- Ashley Jensen (Extras)
- Tom Basden (Plebs)
- Tony Way (Edge of Tomorrow)
- David Earl (Cemetery Junction),
- Joe Wilkinson (Him and Her)
- Kerry Godliman (Derek)
- Mandeep Dhillon (David Brent: Life on the Road, Bulletproof)
- Jo Hartley (Bliss, David Brent: Life on the Road)
- Roisin Conaty (David Brent: Life on the Road, Man Down)
- Diane Morgan (Motherland, David Brent: Life on the Road)

18-07/05/after-life-netflix.jpg

AFTER LIFE DİZİSİNİN KONUSU

Gervais'in yaratıcı, oyuncu, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunduğu dizinin hikayesi mükemmel bir hayata sahip olduğu görünen Tony (Gervais) karakterini merkezine alıyor. Ancak karısının ani ölümünün ardından Tony'nin hayata bakış açısında değişimler baş gösterir. Kendi canına kıymayı bile düşündüğü bir sürecin ardından ömrü yettiği sürece ne isterse onu söyleyerek ya da yaparak kendince dünyayı cezalandırmaya karar verir.

Tony, bundan sonra benimsediği kendisini ya da diğer kimseleri umursamamak prensibini bir süper güç olarak görmeye başlarken çevresindeki herkes eskiden tanıdıkları Tony'i aramaktadır.

Hayata karşı "kaybedecek hiçbir şeyim yok" prensibini takınan perişan haldeki Tony bu sayede beklenmedik yeni ilişkiler de kuracaktır.

18-07/05/ricky-gervais-foto.jpg

Gervais ile birlikte Derek ve Extras dizilerinde çalışan Charlie Hanson projenin bir diğer yürütücü yapımcısı olarak künyede yer alıyor.

AFTER LIFE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

After Life'ın ilk sezonu için yarımşar saat süreli 6 bölümlük sipariş verilmişti. Bölümlerin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda henüz açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin