Meleklerin Aşkı Şirin karakterini canlandıran Ebrar Alya kimdir?

Meleklerin Aşkı Şirin (Ebrar Alya Demirbilek) kimdir? Çocuk oyuncu kaç yaşında?

Nurşah
05 Temmuz 2018 - 17:00
Gündem

Show Tv ekranlarının başrollerinde Oya Başar, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir'in yer aldığı romantik komedi dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin beğenisine sunulacak. Dizide gösterdiği oyunculuk ile izleyenleri kendisine hayran bırakan çocuk oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde... Meleklerin Aşkı Şirin karakterini canlandıran Ebrar Alya kimdir?

18-07/05/meleklerin-aski-sirin.jpg

Meleklerin Aşkı Şirin kimdir?

Henüz sadece altı yaşında olan Şirin, Çekilmez ailesinin en küçük bireyidir. Büyümüş de küçülmüş lafı onun için icat edilmiştir. Evin neşesi ve istihbaratıdır. Çocuksu hisleri ve hinlik gibi görünen saflığı sayesinde kimi zaman çözülmez denen olayları çözüme kavuşturacak kimi zaman da ufak çaplı felaketlere neden olacaktır.

Meleklerin Aşkı Şirin karakterini ise çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek canlandırmaktadır...

18-07/05/ebrar-alya-demirbilek-kimdir.jpg

Ebrar Alya Demirbilek kimdir?

30 Eylül 2013 tarihinde doğdu, henüz 6 aylıkken Yalan Dünya dizisinde 13 bölüm yer aldı. Çeşitli reklam filmlerinde rol alan küçük oyuncu ikinci olarak Sen Benimsin adlı dizide 13 bölüm yer aldı. Çocuktan Al Haberi adlı program ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Ebrar Alya Demirbilek son olarak Meleklerin Aşkı adlı dizide Şirin karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin