Disney Channel'ın yeni animasyon dizisi Sadie Sparks'ı tanıyalım!

Disney Channel yeni dizisi Sadie Sparks'ı duyurdu. Sadie Sparks dizisinin konusu ne? Dizi ne zaman başlıyor?

Disney Channel'dan doğaüstü türünde yeni bir animasyon dizisi geliyor: "Sadie Sparks"

SADIE SPARKS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Strictly Come Dancing'in jüri üyesi olarak bilinen Craig Revel-Horwood, komedyen Rufus Hound ve genç İngiliz aktris Georgia Lock'un seslendirme kadrosunda yer aldığı animasyon dizisinin hikayesine bakacak olursak;

18-07/05/sadie-sparks-poster-1530800706.jpg

Dizi; büyülü yetenekleri olduğunu öğrenen ve huysuz tavşan Gilbert'ın rehberliği ve akıl hocalığında bu yetenekleri geliştiren 14 yaşındaki Sadie isimli genç bir kızın büyüleyici hikayesini ekranlara yansıtacak.

Gilbert, popülerlik hayalleri kuran Sadie'yi eğitmek ve onu usta bir büyücü-sihirbaz haline getirmek için büyülü dünyadan gönderilmiştir. Sadie ise bir yandan bu eğitimleri alırken diğer yandan eğitim gördüğü lisenin zorlu dünyasındaki serüvenini sürdürmek zorundadır.

18-07/05/sadie-sparks-kare-2.jpg

Dizide ilgi çekici bir şekilde iki farklı animasyon stili kullanılacak. İnsan dünyası için CGI ve büyülü dünya için 2D. Sadie ve Gilbert bu iki dünya arasındaki yolculuklarını portal görevi gören sihirli şapkayı kullanarak gerçekleştirecekler.

SADIE SPARKS SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sheffield'da düzenlenen Çocuk Medya Konferası'nda duyurusu gerçekleştirilen dizinin seslendirme kadrosunda ayrıca Sammy Moore (The Evermoor Chronicles), Tyger Drew-Honey (Outnumbered), Dominique Moore (Footballer's Wives), Morwenna Banks (Peppa Pig), Laura Aikman (Waterloo Road), Dan Renton Skinner (Yonderland) ve Rufus Jones (The Casual Vacancy) gibi isimler yer alıyor.

18-07/05/sadie-sparks-kare.jpg

Brown Bag Films ve Cyber Group Studios ortak yapımcılığında hazırlanan 52 bölümlük animasyon dizisinin yaratıcısı ve yönetmeni Bronagh O'Hanlon. Dizinin yazar ekibi ise Rebecca Hobbs liderliğindeki bir ekipten oluşuyor.

SADIE SPARKS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadie Sparks 2019 senesi içinde prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin