The Night Manager 2. sezon için olumlu gelişmeler var!

The Night Manager dizisinin ikinci sezonunun yazar ekibi belli oldu. The Night Manager 2. sezon ile ilgili detaylar...

Ünlü casusluk romanları yazarı John le Carre'in 1993 yılında yayımlanan aynı isimdeki romanından ekranlara uyarlanan "The Night Manager" altı bölümden oluşan bir mini dizi olarak 21 Şubat-27 Mart 2016 tarihleri arasında BBC One kanalında izleyicilerle buluşmuştu.

O günden bu yana diziyle ilgili en çok merak edilen şey ikinci sezonun gelip gelmeyeceği. Bu konuda hala resmi bir açıklama mevcut değil. Ancak uzun süredir yeni sezon için senaryo geliştirme çalışmalarının sürdürüldüğü biliniyor.

THE NIGHT MANAGER 2. SEZON SENARYOSUNU HAZIRLAYAN EKİP BELLİ OLDU

The Night Manager'ın olası yeni sezonu için gizlilik içinde senaryo geliştirme çalışmalarını yürüten ve dört kişiden oluşan yazar ekibinin kimlerden oluştuğu artık açığa çıktı.

18-07/05/the-night-manager-dizisi-2-sezon.jpg

Bu isimler şöyle:

- İngiliz casus romanı yazarı Charles Cumming
- Yazar Matthew Orton
- Namsi Khan (Humans, Black Mirror)
- Francesca Gardiner (The Man in the High Castle)

Olası yeni sezonun senaryosunun nasıl şekilleneceği ve hangi oyuncuların geri döneceği konusunda bir süredir söylentiler gezinmekte.

Gelecekleri parlak olarak nitelendirilen Khan ve Gardiner'ın katılımıyla birlikte dörtlü yazar ekibinin yeni sezon senaryosu üzerinde tam kapasite ile çalışmalarını sürdürdükleri belirtiliyor. Ortaya çıkacak senaryonun ardından yapımcılar ve yayıncı kanalın dizinin geleceğine dair resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

İlk sezonunda Jonathan Pine karakterinde izlediğimiz Tom Hiddleston'ın gizli görevde bir ajan olarak bir otelin gece müdürü kılığına girerek Hugh Laurie'nin hayat verdiği milyarder silah satıcısı Richard Roper karakterini alt etmeye çalışmasını anlatan dizinin yeni sezon senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin