Netflix Alman yapımı yeni mini dizisini duyurdu!

Beş yeni diziyle Alman orijinal dizi içeriklerinin sayısını arttırma yoluna giden Netflix'in yeni mini dizisini tanıyalım...

Netflix'in The Barbarians, Tribes of Europa, Don't Try This at Home ve Skylines ile birlikte duyurduğu beş Alman yapımı diziden birisi de henüz ismi netleşmeyen bir mini-dizi.

NETFLIX'İN ALMAN DİZİ İÇERİKLERİNİN SAYISI ARTIYOR!

Katharina Eyssen'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi kısaca şöyle;

Üç bölümlük dizinin hikayesi; bir ailenin çılgın ve duygusal Noel tatili sürecine odaklanıyor.

Bu süreçte hikayenin odağındaki dört kuşaktan kadın şimdiye kadar birbirinden sakladıkları tüm sırları açığa çıkaracak ve artık birbirlerine karşı dürüst davranacakladır.

18-10/25/netflix-almanya.jpg

DİZİNİN MUTFAĞINDAKİ İSİMLER

Projenin yapımcılığını Sommerhaus Film (Jochen Laube, Fabian Maubach) ve aynı zamanda dizinin yazarı Katharina Eyssen üstleniyor.

Dizi, 2019 senesi içinde Netflix'in faaliyet gösterdiği 190'ın üzerinde ülkede izleyiciyle buluşacak.

Proje, Netflix'in duyurduğu yeni dizileri dışında platformun orijinal Almanya yapımı dizileri Dark, 07 Aralık'ta prömiyerini gerçekleştirecek Dogs of Berlin ve The Wave'ın arasına katılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin