Legacies dizisi bu akşam başlıyor! The Originals uzantısı Legacies'in konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

The CW kanalının The Vampire Diaries ve The Originals evrenini sürdürecek yeni dizisi Legacies bu akşam ekran serüvenine başlıyor. Legacies dizisi ile ilgili ön bilgileri derledik...

The Vampire Diaries'tan türeyen The Originals'ın spin-off'u olma özelliğini taşıyan The CW kanalının yeni dizisi "Legacies" bugün ekran macerasına başlıyor.

LEGACIES İLK BÖLÜMÜYLE İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR!

Julie Plec'in yaratıcısı olduğu, ilk sezonu için 13 bölümlük sipariş verilen dizinin açılış bölümünün ismi "This Is the Part Where You Run".

Legacies'in ilk sezonu için geçtiğimiz haftalarda üç bölümlük ek senaryo siparişi verilmişti. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde dizinin ilk sezon bölüm sayısı resmi olarak yükselebilir.

18-10/25/legacies-dizisi.jpg

Dizinin şu ana kadar belli olan bölüm isimleri şöyle sıralanıyor:

Bölüm 1: This Is the Part Where You Run
Bölüm 2: Some People Just Want to Watch the World Burn
Bölüm 3: We're being Punked, Pedro
Bölüm 4: Hope is Not the Goal
Bölüm 5: Malivore
Bölüm 6: Zombie Dearest
Bölüm 7: Death Keeps Knocking on My Door

LEGACIES DİZİSİNİN KONUSU

The Vampire Diaries ve The Originals'tan tanıdık birçok karakteri görebileceğimiz Legacies'in hikayesi; farklı doğaüstü yetenek ve özelliklere sahip genç ve yetenekli kahramanlarımızın okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde ve Hope Mikaelson karakterinin merkezinde geçiyor.

Klaus Mikaelson'ın 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman ile diğer genç yetişkinler en kötü dürtülerine rağmen pek geleneklerine uymayacak şekilde yetiştirilmişlerdir. Cevap bekleyen soru ise şu: Bu genç cadılar, vampirler ve kurtadamlar olmak istedikleri kahramanlar mı, yoksa doğdukları kötüler mi olacak?

18-10/25/legacies-posteri.jpeg

Paul Wesley'in bir bölümün yönetmen koltuğunda oturacağı dizide The Vampire Diaries'ın Matt Donovan'ı Zach Roerig'i ve The Vampire Diaries'ta Jeremy Gilbert'i canlandıran aktör Steven R. McQueen'i aynı karakterleriyle konuk oyuncu olarak göreceğiz.

The Vampire Diaries'ın hikayesinin son döneminde avcıya dönüşen Jeremy son olarak dizinin final bölümüne konuk olmuş ve Salvatore Yatılı Okulu'nun yapımına destek vermişti. Karakterin sezonun üçüncü bölümünde karşımıza çıkacağı biliniyor. Bölüm sayısının artması ise ihtimal dahilinde.

LEGACIES OYUNCU KADROSU

Warner Bros. Television, CBS Television Studios, Alloy Entertainment ve My So-Called Television ortak yapımcılığındaki Legacies'in oyuncu kadrosunda Matthew Davis (Alaric Saltzman), Danielle Rose Russell (Hope) dışında Aria Shahghasemi (Landon), Quincy Fouse, Kaylee Bryant (Josie), Jenny Boyd (Lizzie), Karen David, Peyton Alex Smith (Rafael) gibi isimler rol alıyor.

Julie Plec ve Brett Matthews ile birlikte Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Legacies" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin