Netflix animasyon dizisi Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri'ni tanıyalım! Konusu, fragmanı

Ödüllü çizgi roman uyarlaması animasyon dizisi "Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri (Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles)" 1. sezonuyla Netflix kütüphanesine eklendi. Konusu, fragmanı, kadrosu...

Tavşan Samuray ile unutulmaz bir serüvene çıkmaya hazır mısınız?

Ödüllü çizgi romandan uyarlanan çocuklara yönelik animasyon dizisi "Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri (Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles)" 1. sezonuyla Netflix kütüphanesine eklendi.

Usagi'yi Darren Barnet'ın (Never Have I Ever) seslendirdiği, 28 Nisan 2022 Perşembe tarihinden itibaren izlenebilen dizinin 1. sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri kısaca; gerçek bir samuray olmak isteyen genç bir tavşanın, yaşadığı şehri Yokai canavarları, ninjalar ve kötü uzaylılardan korumak için yeni savaşçı arkadaşlarıyla birlik olmasını ve sonrasında yaşananları konu ediniyor.

TAVŞAN SAMURAY: USAGİ GÜNLÜKLERİ NETFLIX'TE! KONUSU NE?

Tavşan Samuray: Usagi Günlükleri, büyük savaşçı Miyamoto Usagi'nin soyundan gelen genç bir tavşan olan Samuray Yuichi'nin gerçek bir samuray olma yolundaki destansı serüveni....

Üstelik Yuichi bu serüvende yalnız değil! Yanında serseri bir ödül avcısı, kurnaz bir ninja, akrobat bir yankesici ve sadık evcil kertenkelesinden oluşan uyumsuz kahramanlar ekibiyle birlikte, su altı bombaları yerleştiren köstebeklerle, metal uçlu kanatları olan yarasalarla ve başka bir boyuttan gelen canavarlarla mücadele ederken, bir yandan da en iyi Samuray Usagi'ye dönüşmek için uğraş veriyor!

Yapımın seslendirme kadrosunda Darren Barnet dışında Aleks Le, Mallory Low, Keone Young, Shelby Rabara, SungWon Cho, Eric Bauza, Sumalee Montano gibi isimler yer alıyor.

22-04/28/samurai-rabbit-the-usagi-chronicles-foto1.jpeg

TAVŞAN SAMURAY: USAGİ GÜNLÜKLERİ BÖLÜMLERİ

Sezonun, süreleri 22 ila 26 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Büyük Şehir" (25 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Yokai" (26 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ele Geçirilmiş Nesneler" (25 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kaç Tavşan Kaç" (26 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Sensei'lik Anlaşması" (25 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Ninjaları Hiç Kimse Sevmez" (22 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Gizli Dojo" (25 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Çiftliğe Dönüş" (26 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Kagehito Saldırısı" (25 dk.)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Eksik Parça" (24 dk.)

22-04/28/samurai-rabbit-the-usagi-chronicles-foto2.jpeg

Sezonun açılış bölümü olan Büyük Şehir'de; samuray olmaya can atan Usagi'nin, büyük bir şehir olan Neo Edo'ya gitmesine ve burada, bin yıldır hapis olan bir düşmanı kazara serbest bırakmasına tanıklık ediyoruz.

88 Pictures, Atomic Monster, Dark Horse Entertainment, Gaumont Animation ve Netflix Animation gibi pek çok yapım şirketinin ortaklığıyla ortaya çıkan projenin yaratıcılığını Stan Sakai üstleniyor.

22-04/28/samurai-rabbit-the-usagi-chronicles-foto3.png

"Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin