Netflix bilim-kurgu romantik anime filmi Bubble nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Bu kız bir felaket mi yoksa bir nimet mi? Yer çekiminin gücünü kaybettiği Tokyo'da geçen Netflix anime filmi "Bubble" yayına girdi! Konusu, fragmanı, kadrosu, yorumları ve bilinmeyenleri haberimizde...

Batık bir şehirde bir kız ve bir erkek... Yer çekimi yok, atlamak serbest! Peki, bu kız bir felaket mi yoksa bir nimet mi?

Yer çekiminin gücünü kaybettiği Tokyo'da, genç bir erkek ve genç bir kızın birbirlerinin çekimine kapılmasıyla gelişen olayları konu edinen Netflix anime filmi "Bubble" yayına girdi!

Japonya yapımı bilim-kurgu, romantik animesinin süresi 1 saat 41 dakika olup, film 28 Nisan 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

BUBBLE NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Bubble'ın detaylı konusuna bakacak olursak;

Hikâye, yer çekimi yasalarına meydan okuyan baloncukların dünyanın üzerine yağmasının ardından Tokyo'da geçiyor. Dış dünya ile bağlantısı kesilen Tokyo, ailelerini kaybetmiş bir grup gencin oyun parkuru hâline gelmiştir. Binadan binaya atlayarak mücadele eden takımlarla dolu olan şehir deyim yerindeyse bir savaş alanına dönmüştür.

Tehlikeli oyun stiliyle tanınan yetenekli bir genç olan Hibiki, bir gün gözü kara bir hamle yaparken yer çekiminin büktüğü denizin ortasına düşer. Ne var ki gizemli güçlere sahip bir kız olan Uta sayesinde hayatı kurtulur. Hemen ardından, yalnızca kendilerinin duyabildiği eşi benzeri olmayan bir ses ikisinin de dikkatini çeker.

Uta'nın Hibiki'nin karşısına neden çıktığı bilinmese de, ikilinin karşılaşması dünyayı değiştirecek bir keşfin ilk adımı olur.

HANGİ GERÇEK ORTAYA ÇIKACAK?

Acaba Uta neden Hibiki'nin karşısına çıktı? Ve bu karşılaşma dünyayı değiştirecek hangi gerçeğin ortaya çıkmasına neden olacak? İşte bu soruların cevabını almak için Bubble'da sizi keyifli dakikalar bekliyor.

22-04/28/bubble-filmi-karakterleri.jpeg

FİLMİN SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR?

İsmi Hepburn: Baburu (バブル) olarak da geçen filmin seslendirme kadrosunda Jun Shison (Hibiki), Riria (Uta), Mamoru Miyano (Shin), Yuki Kaji (Kai), Tasuku Hatanaka (Denki Ninja), Alice Hirose (Makoto), Sayaka Sembongi (Usagi), Marina Inoue, Shinichiro Miki (Kantō Mad Lobster) gibi isimler yer alıyor.

10 Şubat 2022'de Berlin Uluslararası Film Festivali'nde erken gösterimi yapılan Wit Studio filminin yönetmenliğini Tetsurō Araki üstleniyor.

22-04/28/bubble-poster.jpeg

Gen Urobuchi tarafından senaryosu kaleme alınan Bubble, Takeshi Obata'nın karakter tasarımlarını ve Hiroyuki Sawano'nun bestelediği müzikleri içeriyor. Açılış şarkısı Eve tarafından seslendirilen "Bubble feat. Uta", kapanış şarkısı "Jaa ne, Mata ne"dir.

"Bubble" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin