Netflix animasyonu F is for Family'e 4. sezon onayı çıktı!

Yetişkinlere yönelik animasyon dizisi F is for Family için yeni sezon onayı çıktı! F is for Family 4. sezon detayları...

Bizleri Murphy ailesiyle birlikte çocukların özgürce gezip dolaştığı, biranın su gibi aktığı ve bir erkekle televizyonunun arasına hiçbir şeyin giremediği 1970'li yıllara götüren Netflix animasyonu "F is for Family" 4. sezon onayını aldı.

Son iki sezon olduğu gibi dördüncü sezon da 10 bölümden oluşacak.

19-01/31/f-is-for-family-animasyonu-1548966778.jpg

Bill Burr ve Emmy ödüllü Michael Price (The Simpsons) yaratıcılığında hazırlanan animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda Burr ile birlikte Laura Dern, Justin Long, Debi Derryberry, Haley Reinhart ve Sam Rockwell gibi isimler yer alıyor.

F IS FOR FAMILY 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümlerinin 2020 yılının ortalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

19-01/31/f-is-for-family.jpg

F Is for Family; Netflix'in BoJack Horseman, Disenchantment, Big Mouth ve Paradise PD gibi yetişkinlere yönelik animasyon dizileri arasında yer alıyor.

"F Is for Family" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin