The First dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Hulu ve Sean Penn'i buluşturan The First dizisi resmen iptal edildi.

Hulu'nun Sean Penn'li uzay/bilim-kurgu dizisi "The First" ilk sezonunun ardından iptal edildi.

Buna göre, The First'ün 2. sezonu olmayacak.

Dizi; Mystic River, Milk, 21 gram, Dead Man Walking gibi filmlerden tanıdığımız usta aktör Sean Penn'in başrolünde yer aldığı ilk dizi olma özelliğini taşıyordu.

"THE FIRST" DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi yakın bir gelecekte geçen The First; insanlık tarihinin Mars'a ilk yolculuk görevi ve gezegenlerarası sömürgeleştirmeye yönelik atılan ilk adımların getirdiği zorluklara odaklanıyor.

19-02/01/hulu-dizileri.jpg

İnsanlık tarihinin en büyük adımlarından birine öncülük eden mürettebat bu uğurda çeşitli tehlikelerle karşılaşırken birçok kişisel fedakarlıkta bulunmak durumunda kalıyor.

Hikaye sadece Mars'ta ilk insanlar olmaya çalışan görevli astronotlara değil bunun yanında astronotların dünyadaki aileleri ve sevdiklerine de değiniyor.

THE FIRST OYUNCU KADROSU

House of Cards'ın yaratıcısı Beau Willimon'ın senaryosunu kaleme alıp iş ortağı Jordan Tappis ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Natascha McElhone (Ronin, Californication), LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Keiko Agena, Rey Lucas, James Ransone, Anna Jacoby-Heron, Brian Lee Franklin ve Oded Fehr gibi isimler yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

The First'ün 14 Eylül 2018 Cuma günü izleyicilere sunulan ilk sezonu 8 bölümden oluşuyordu.

"The First" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin