Koçovalılar Çukur'a geri dönüyor! Karakuzular yeni plan peşinde!

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da heyecan dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Merve Mutlu
01 Şubat 2019 - 09:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin üstlendiği, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Dilan Çiçek Deniz, Boncuk Yılmaz, İrem Altuğ, Ece Yaşar, İlayda Alişan, Göksen Ateş gibi oyuncuların da yer aldığı Çukur dizisi, heyecan dolu yepyeni bir bölümle izleyici karşısında olacak. 

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizi Çukur'da Karakuzular'ın gelmesiyle dağılan Çukur birliği ve oynanan oyunların sonuna geliniyor. Çukur 51. bölümün yayınlanan tanıtımında, Sultan’ın, “Evimize dönüyoruz!” müjdesini vermesi, Çukurseverleri heyecanlandırdı. 

19-02/01/sultan.png

Çukur sakinleri büyük bir mutlulukla Sultan annelerini karşılıyor. Saldırıdan sonra ilk kez evine dönen Sultan’ın duygu dolu anlarının dikkat çektiği tanıtımda, harekete geçen Karakuzuların yeni planı ise oldukça merak uyandırıyor.

Karakuzular ise büyük bir saldırıya hazırlanıyor. Çeto’nun "En beklenmedik anda saldıracağız" sözleri dikkat çekerken, Karakuzular gece yarısı baskın yapıyor ve bir depoyu da havaya uçuruyor. 

19-02/01/xfcgvhb.png

Çukur 51. bölüm fragmanı izle!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin