Songül Öden'in yeni dizisi Hayat Gibi'nin adı değişti!

Songül Öden'in başrolde olduğu yerli This Is Us dizisi Hayat Gibi'de isim değişikliğine gidildi! Sevilen dizinin ismi ne oldu?

Nurşah
01 Şubat 2019 - 10:32
Gündem

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yerli This Is Us dizisi Hayat Gibi'de isim değişikliği yapıldı. Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan merakla beklenen dizinin yeni ismi ne oldu?

19-02/01/hayat-gibi-dizi-adi-degisti.jpg

This Is Us uyarlamasının adı değişti!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre şimdiden büyük bir merakla beklenen Hayat Gibi dizisinin ismi değiştirildi. Yeni ismi Aile olan dizinin Şubat ayının sonunda izleyici karşısında olması planlanıyor!

Medyapım imzası taşıyan yeni dizinin cuma akşamları izleyici karşısında olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Birkan Sokullu ve Elçin Afacan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Aile dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin