Netflix anime dizisi Kotaro Lives Alone sıra dışı konusuyla dikkat çekiyor!

"Kotaro Lives Alone" adlı yeni anime dizi Netflix'e geldi. Diziyi tanıyalım...

"Ben Kotaro Sato, yandaki 203 numaralı odaya taşındım..."

KOTARO LIVES ALONE'U TANIYALIM!

"Kotaro Lives Alone" adlı yeni anime dizi 10 Mart 2022 Perşembe itibarıyla Netflix'e geldi. Mart ayı içinde Netflix'e gelecek en iyi animelerden biri olarak nitelendirilen diziyi özellikle anime tutkunları kaçırmak istemeyecektir!

Kotaro Lives Alone, Mami Tsumura tarafından yaratılan ve aynı adı taşıyan 2015 yapımı Japon manga serisinin bir anime dizisi uyarlaması. Çok popüler hale gelen manga serisi 2021'de TV Asahi'de on bölümlük bir live-action dizisine uyarlanmıştı. Seri, şimdi ise anime dizisi versiyonuyla karşımıza çıkıyor.

KOTARO LIVES ALONE NASIL BİR DİZİ?

Dizinin konusu kısaca; küçük bir çocuğun tek başına yaşamak üzere yıkık dökük bir binaya taşınması ve burada yaşayan beş parasız manga sanatçısı komşusuyla arkadaş olması sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

Hikâye, bir gün ailesiyle birlikte yaşama umuduyla tek başına yaşamak için Shimizu Apartmanı'na taşınan Kotarou Satоou adındaki dört yaşındaki yalnız bir çocuğun etrafında dönüyor. Kahramanımız serüven boyunca yan evde yaşayan popüler olmayan, meteliksiz bir manga sanatçısı da dahil olmak üzere çevresindeki insanlarla arkadaşlıklar kurmaya başlar.

22-03/10/kotaro-lives-alone-poster.jpg

Süreleri 27 ila 28 dakika arasında değişen 10 bölümden oluşan ilk sezonun açılış bölümünde; Kotaro adlı dört yaşındaki tuhaf bir çocuğun, tek başına Shimizu Apartmanı'na taşınmasına ve görünüşe göre ne anne babasının ne de bir akrabasının var olduğuna tanıklık ediyoruz.

Kotaro Lives Alone'un seslendirme kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Rie Kugimiya (Kotaro Satо̄)
- Toshiki Masuda (Shin Karino)
- Saori Hayami (Mizuki Akitomo)
- Junichi Suwabe (Isamu Tamaru)
- Yumiri Hanamori (Ayano Kobayashi)
- Soma Saito (Aota)
- Kaito Ishikawa (Ryōta)
- Yūka Morishima (Tōko Futaba)
- Minami Shinoda (Takuya)
- Rie Kugimiya (Tonosan)

22-03/10/kotaro-lives-alone-izle.jpeg

Liden Films yapımcılığında hazırlanan animenin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Kotaro Lives Alone" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin