Karma'nın Dünyası 2. sezon Netflix'te yayınlandı! Yeni sezon detayları

Chris Bridges imzalı animasyon dizisi "Karma'nın Dünyası (Karma's World)" 2. sezon bölümleriyle Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı. Yeni sezon konusu, fragmanı, kadrosu ve bölüm bilgileri...

İlham verici müzikal dizi "Karma'nın Dünyası" yeni bölümleriyle karşınızda!

KARMA'NIN DÜNYASI GERİ DÖNDÜ!

Hip-hop ikonu ve aktör Chris Bridges imzalı animasyon dizisi "Karma'nın Dünyası (Karma's World)" 2. sezon bölümleriyle Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı.

15 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan ilk sezonu 15 bölümden oluşan dizinin, 10 Mart 2022 Perşembe tarihinden itibaren izlenebilen ikinci sezonu ise toplam 8 bölümden oluşuyor.

Şarkı sözü yazmakta usta ortaokul öğrencisi Karma'nın tüm sorunları yeteneğini, azmini ve yüreğini ortaya koyarak çözerken rap hayalinin peşinde kafiyeli bir yolculuğa çıkmasını konu edinen yapımın yeni sezonunda izleyiciyi neler beklediğine bakalım.

22-03/10/karmanin-dunyasi-2-sezon.jpeg

KARMA'NIN DÜNYASI 2. SEZON KONUSU

Chris "Ludacris" Bridges'in, Karma'nın babasını da seslendirdiği Karma's World'ün yeni sezonunda; yeni bir işe başlayan, okul başkanlığına aday olan ve yaşadığı toplumda bir fark yaratmaya çalışan Karma'nın karşılaştığı zorlukların yeni şarkılara ilham olmasına tanıklık ediyoruz.

Sezonun, 13'er dakika süreli bölümleri şöyle sıralanıyor: "Karma İşe Gidiyor", "Tam Gaz Dans Ediyoruz", "Sevdiğine Sahip Çık", "Şehrin En İyi Çörekleri", "Winston'ın Kaygıları", "Rap Saati Haberleri", "Başkan Karma", "Bahçemize Dokunma".

Sezonun açılış bölümünde; Karma, Lady K ile kayıt stüdyosundaki yeni işine başlar ancak Jayla ve Tayla internette sürekli rap yarışmaları paylaşınca dikkati dağılır ve görevlerini yerine getirmez.

22-03/10/karmanin-dunyasi-dizisi.jpeg

Yapımın seslendirme kadrosunda Ludacris dışında Nana Kouno (Keys Grant), Asia Bryant (Karma Grant), Camden Coley (Keys Grant), Aria Capria (Switch Stein), Isaia Alvarez Kohn (Winst) gibi isimler yer alıyor.

Alison McDonald & Halcyon Person tarafından yaratılan dizi 9 Story Media Group, Brown Bag Films, Factory Underground ve Karma World Entertainment iş birliğiyle hazırlanıyor.

"Karma's World" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin