Netflix bilim-kurgu anime dizisi Eden'i tanıyalım!

Netflix'in bilim-kurgu türündeki orijinal anime dizisi "Eden" izleyiciyle buluştu! Eden konusu, fragmanı, kadrosu...

Netflix'in bilim-kurgu türündeki orijinal anime dizisi "Eden" izleyiciyle buluştu!

EDEN 1. SEZON NETFLIX'TE!

Justin Leach (Ghost in the Shell 2) imzalı, yönetmenliğini Yasuhiro Irie'nin (Fullmetal Alchemist) üstlendiği yapımın 1. sezon bölümleri 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Robotlar tarafından gizlice büyütülen bir kız çocuğunun, insanlığın neredeyse tamamen yok olduğu ütopik dünyanın ardındaki karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlamasını konu edinen Eden'in sezonu 25 ile 26 dakikalık 4 bölümden oluşmakta.

EDEN NASIL BİR DİZİ?

Qubic Pictures & CGCG Studio Inc. iş birliğiyle hazırlanan dizinin detaylı özetine bakacak olursak;

21-05/27/eden-netflix-afis.png

Uzak bir gelecekte insanlık sona ermiş ve Eden isminde bir şehirde sadece robotlar yaşamaktadır. Bir gün küçük bir kız çocuğu olan Sara yaşam kapsülünden uyanır ve böylece robotlar, inandıkları her şeyi sorgulamaya başlarlar. İnsanoğlu onlar için artık sadece bir efsane değildir.

İki robot E92 ve A37, çocuğu sahiplenirler ve onu Eden'ın dışındaki güvenli bir sığınakta büyütmeye başlarlar.

Peki, Sara kimdir? İnsanlar bu kadar uzun zamandır ortada yokken Sara nereden ve niçin ortaya çıkmıştır?

21-05/27/eden-netflix-poster.jpg

Eden'in Japon ve İngiliz seslendirme kadrosu Marika Kono, Kentaro Ito, Kyoko Hikami, Tarusuke Shingaki, Koichi Yamadera, Yuuki Kuwahara, Yuhko Kaida, Ruby Rose Turner, David Tennant, Rosario Dawson, JP Karliak, Neil Patrick Harris, Cassandra Lee Morris ve Julie Nathanson'dan oluşuyor.

"Eden" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin