Netflix bilimkurgu anime dizisi Ultraman sonunda geri döndü! 2. sezon detayları!

Japon bilimkurgu anime dizisi Ultraman 2. sezonuyla Netflix'te! Yeni sezon konusu, fragmanı, kadrosu ve bölüm bilgileri yazımızda...

Japon bilimkurgu anime dizisi uzun zamandır beklenen ikinci sezonuyla geri döndü!

VE ULTRAMAN GERİ DÖNDÜ!

Genç Shinjiro'nun, uzaylıların Dünya'yı tekrar tehdit etmesiyle daha önce babasının da yaptığı gibi metal Ultraman zırhını giyip Ultraman'e dönüşmek zorunda olmasını konu edinen anime dizi "Ultraman" 2. sezon bölümleriyle geri döndü.

İlk sezon bölümleri 01 Nisan 2019 yılında yayınlanan dizinin merakla beklenen yeni sezon bölümleri 14 Nisan 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

İkinci sezon bölümlerinin her biri 25 dakikadan oluşuyor.

ULTRAMAN 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, Ultraman'in 2. sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Altı savaşçının bir araya gelmesiyle hikaye kızışıyor!

22-04/15/ultraman-2-sezon-posteri.jpeg

Yönetmenler Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki, Ultraman dünyasını bilinmeyenler diyarına götürüyor.

Yeni sezonda; Ultraman; Seven, Ace, Zoffy, Jack ve Taro ile birlik oluyor. Hep beraber birleşik Ultraman kardeşliğini oluşturan ekip yeni bir uzaylı tehdidiyle karşı karşıya kalıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Shinjiro, Rena ile görüştüğü sırada saldırgan bir uzaylıyı durdurması için beklenmedik bir telefon alırken; gazeteci Kotaro Higashi olayın tamamına şahit oluyor.

Ultraman'ın seslendirme kadrosunda Ryohei Kimura, Takuya Eguchi, Megumi Han, Hideyuki Tanaka, Sumire Morohoshi, Ken Uo, Shigeru Ushiyama, Ryota Takeuchi, Eiji Hanawa, Hirokazu Sekido, Minoru Shiraishi, Kenjiro Tsuda, Hiroaki Hirata, Kaiji Soze, Tomoaki Maeno, Maaya Sakamoto, Ayane Sakura, Junichi Suwabe gibi isimler yer alıyor.

22-04/15/ultraman-2-sezon-foto.jpeg

Production I.G., Sola Digital Arts & Tsuburaya Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcılığını Eiichi Shimizu, Tomohiro Shimoguchi ve Eiji Tsuburaya üçlüsü üstleniyor.

Yeni sezonun heyecan verici fragmanı hemen aşağıda izlemeniz için hazır!

"Ultraman" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin