Psikolojik gerilim türündeki Bir Skandalın Anatomisi dizisi Netflix'te! Konusu ne?

Sırlar açığa çıkınca, hayatların gizemi çözülünce gerçek nerededir? Emmy ödüllü David E. Kelley imzalı dizi "Bir Skandalın Anatomisi (Anatomy of a Scandal)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Sırlar açığa çıkınca, hayatların gizemi çözülünce gerçek nerededir? Psikolojik gerilim türünde sürükleyici bir mahkeme draması için arkanıza yaslanın!

Emmy ödüllü David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing) imzalı mini dizi "Bir Skandalın Anatomisi (Anatomy of a Scandal)" Netflix'te yayınlandı.

Sarah Vaughan'ın 2017 yılında yayımlanan ve Türkçe'ye de çevrilen aynı isimdeki romanından esinlenerek hazırlanan yapımn sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi 43 ila 48 dakika arasında değişiyor.

BİR SKANDALIN ANATOMİSİ'Nİ YAKINDAN TANIYALIM!

Psikolojik gerilim türünde sürükleyici bir mahkeme draması olarak nitelendirilebilecek Bir Skandalın Anatomisi; gerçeklerin adaletle imtiyaz arasında gizli olduğu kişisel ve siyasi bir skandal üzerinden Britanya'nın elit tabakasının içine sızıyor.

Dizi kısaca; güçlü bir siyasetçi olan James'in eşi Sophie'nin ayrıcalıklı hayatının, skandal yaratacak sırların ortaya çıkması ve James'e korkunç bir suçlama yöneltilmesiyle altüst olmasını konu ediniyor.

James ve Sophie Whitehouse kendi mutlu ve ayrıcalıklarla dolu dünyalarında yaşamaktadır. Parlamentoda bakan olan, sevgi dolu bir aileye ve mutlu bir yuvaya sahip James'in hayatının gidişatında ona ket vuracak hiçbir engel görünmemektedir. Ancak aniden skandal yaratan bir sır ortaya çıkar.

Avukat Kate Woodcroft ise kendi gündeminin peşindedir ve açtığı dava hem Westminster, hem Whitehouse çiftinin evliliği hem de öz saygısı için ciddi bir tehdit oluşturur.

22-04/15/anatomy-of-a-scandal-foto.jpeg

Açılış bölümünde; James skandalın etkisini hafifletmeye uğraşırken Sophie'nin, çok üzgün olmasına rağmen kararlılığına ve eski güzel günleri hatırlamasına; Kate'in ise bir sonraki hamlesini tasarlamasına tanıklık ediyoruz.

YILDIZLARLA DOLU BİR KADRO!

Sienna Miller, Michelle Dockery ve Rupert Friend'in başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Naomi Scott, Josette Simon ve Joshua McGuire gibi isimler yer alıyor.

S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) tüm bölümleri yönetirken; 3Dot Productions'dan Liza Chasin (The Loudest Voice, Tam Gaz), Made Up Stories'ten Bruna Papandrea (Kayıp Kız, Big Little Lies), Allie Goss, Sarah Vaughan ile Margaret Chernin eş baş yapımcılar olarak görev alıyor.

22-04/15/anatomy-of-a-scandal-posteri.jpeg

Çekimleri Oxford ve Londra'da gerçekleştirilen Anatomy of a Scandal'ın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Anatomy of a Scandal" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin