Netflix dizisi Baby 3. ve final sezonu ile 16 Eylül'de başladı! Yeni sezon detayları!

Netflix'in İtalyan gençlik dizisi Baby final sezonuyla döndü! Final sezonu hakkında bilinmesi gerekenler...

Netflix'in İtalya yapımı gençlik dizisi "Baby"nin 3. ve final sezonu izleyiciyle buluştu!

BABY DİZİSİNİN 3. VE FİNAL SEZONU BAŞLADI!

İlk iki sezonu gibi 6 bölümden oluşan dizinin 3. sezon bölümleri 16 Eylül 2020 Çarşamba günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

BABY FİNAL SEZONU BÖLÜM REHBERİ

Roma'nın varlıklı kesimlerinden iki genç kızın, ailelerinden ve okul arkadaşlarından sıkılarak şehrin yeraltı dünyasına kapılmasını ve çifte hayat yaşamaya başlamasını konu edinen yapımın süreleri 40 ile 52 dakika arasında değişiklik gösteren final sezonu bölümleri şöyle sıralanıyor:

20-09/16/baby-3-sezon-poster.jpg

- 3. sezon 1. bölüm: "Sevgililer Günü" (52 dakika)
- 3. sezon 2. bölüm: "26 Nisan 1915" (49 dakika)
- 3. sezon 3. bölüm: "Bir Dilek Tut" (44 dakika)
- 3. sezon 4. bölüm: "Artık Sır Saklamak Yok" (40 dakika)
- 3. sezon 5. bölüm: "100 Gün" (44 dakika)
- 3. sezon 6. bölüm: "Akvaryumun Dışında" (50 dakika)

BABY 3. SEZON KONUSU

Polis, Ludovica ve Chiara'nın ikili yaşamlarını araştırmaya başlarken, arkadaşlıkları, aile bağlarını ve aşkları kırılma noktasına iten Baby'nin kahramanları, seçimlerinin sonuçlarıyla yüzleşmeye hazır olarak son bir sezon için geri dönüyor.

Final sezonunun hikayesinde; polisin nefesini enselerinde hisseden ve artık sırları açığa çıkmaya başlayan Ludo, Chiara ve Damiano aile dinamikleriyle ve yaklaşan bir skandalla uğraşırlar.

20-09/16/baby-sezon-3-foto.jpg

Açılış bölümünde; Chiara ve Ludo bir tanıdıklarının polis baskını sırasında yakalanmasının ardından kendi güvenliklerinden endişelenir. Bir özel dedektif ise Damiano'ya bir teklifte bulunur.

Benedetta Porcaroli (Chiara Altieri), Alice Pagani (Ludovica Storti), Riccardo Mandolini'nin (Damiano Younes) başrollerinde yer aldığı Baby'nin oyuncu kadrosunda Chabeli Sastre Gonzalez, Brando Pacitto, Lorenzo Zurzolo, Claudia Pandolfi, Galatea Ranzi gibi isimler de bulunuyor.

Fabula Pictures yapımcılığında hazırlanan Baby'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Marco De Angelis ve Nicola De Angelis'ten oluşuyor.

"Baby" (Netflix) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin